Mobilná klimatizácia Gorenje KAM 26 THP

Publikované: 28.6.2024

Mobilné klimatizácie predstavujú praktické a flexibilné riešenie pre chladenie interiérov, a to najmä v situáciách, kde nie je možná inštalácia stacionárnych systémov. Ich hlavnou výhodou je mobilita, vďaka ktorej je možné ich ľahko presúvať medzi rôznymi miestnosťami podľa aktuálnej potreby. Okrem toho sú mobilné klimatizácie cenovo dostupnejšie a nevyžadujú zložitú inštaláciu, čo ich robí ideálnymi pre nájomné byty alebo dočasné bývanie.

Mobilná klimatizácia Gorenje KAM 26 THP, ponúka vysokú účinnosť chladenia a energetickú triedu A+, čo znamená, že je schopná poskytnúť výborný chladiaci výkon pri nízkej spotrebe energie. S menovitým výkonom chladenia 3 kW a odvlhčovaním 1 l/h je tento model vhodný pre miestnosti do veľkosti 25 m².

Gorenje KAM 26 THP je vybavená radom praktických funkcií, ako je automatický výber prevádzkového režimu na základe aktuálnej izbovej teploty, nočný režim pre zníženie hlučnosti a výkonu, a automatický reštart v prípade výpadku prúdu. Tieto funkcie zabezpečujú pohodlné a efektívne používanie klimatizácie. Okrem toho, model je vybavený HEPA filtrom pre čistý vzduch a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača a LCD displeja.

Napriek mnohým výhodám, mobilné klimatizácie majú aj svoje obmedzenia. Napríklad, Gorenje KAM 26 THP má hlučnosť na úrovni 64 dB, čo je v porovnaní s niektorými inými modelmi vyššie, a môže byť pre niektorých užívateľov rušivé. Taktiež, tento model neponúka Wi-Fi pripojenie, čo by mohlo byť pre niektorých zákazníkov nevýhodou.

Celkovo však Gorenje KAM 26 THP predstavuje výbornú voľbu pre tých, ktorí hľadajú mobilnú klimatizáciu s dobrým pomerom ceny a výkonu, a sú ochotní akceptovať určité kompromisy v oblasti hlučnosti a konektivity. Je to ideálne riešenie pre chladenie menších priestorov, kde je potrebná flexibilita a jednoduchá inštalácia.


Technické detaily:

Energetická trieda (chladenie): A

Hlučnosť: 64 dB

Odporúčaná plocha: 25 m2

Odvlhčovanie: 1,0 l / hod.


Kontakt na predajcu: Šeko Shop Euronics, Mederčská 4, Komárno

Cena: 259 € (cena platná v čase zverejnenia článku)